Kirjaudu sisään

Kotisi turvallisuus ja lämpö

Me LIV Isännöinnissä ymmärrämme, että koti on sinulle tärkeä paikka, jossa voit rauhoittua ja tuntea olosi turvalliseksi. Koti on usein myös elämäsi suurin investointi ja sijoitus, ja haluamme auttaa sinua pitämään huolta tästä arvokkaasta omaisuudestasi. Tarjoamme kattavaa isännöintipalvelua, joka takaa kotiyhtiösi hyvän hoidon ja säilyttää kiinteistösi arvon pitkällä aikavälillä.

Jokaisella taloyhtiöllä on meillä nimetty oma isännöitsijä, jolla on vankka koulutus ja kokemus alalta. Isännöitsijämme ovat erikoistuneet erilaisiin ja eri kokoisiin hankkeisiin, joten voit luottaa siihen, että saamme hoitaa juuri sinun taloyhtiösi tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

Vastuullista ja avointa toimintaa

Meidän toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Pyrimme aina löytämään taloyhtiöllesi kustannustehokkaimmat ratkaisut pitäen samalla huolen siitä, että kiinteistösi arvo säilyy ennakoivan kiinteistönpidon avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme sekä taloudellisista että teknisistä tekijöistä pitäen kiinteistösi kunnossa ja turvallisena.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Tämä takaa sen, että toimintamme on aina luotettavaa ja ammattimaista. Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukasta palvelua, ja siksi vastaamme yhteydenottoihisi viimeistään vuorokauden sisällä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit