Kirjaudu sisään

Tilaa tai ilmoita. Asukkaiden asiointipalvelu kerää yhteen kaikki hyödylliset tiedot ja toiminnot.

asukkaille

Tilaa tai ilmoita. Voit tilata asiakirjoja, ilmoittaa tulevista remonteista, tehdä muuttoilmoituksen, tilata lisäavaimia tai tutustua vastuunjakotaulukkoon. Kaikki asukkaiden hyödylliset asiointipalvelut löytyvät täältä. Tiesitkö, että tarjoamme myös kattavia lakipalveluja? Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ja linkit alta. 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Autamme mielellämme – asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–15 numerossa 010 8410 410 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu[at]livisannointi.fi.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakirjatilauksiin kuuluvat muun muassa isännöitsijäntodistus myyntiä tai vuokrausta varten, Hitas-laskelma, lainalaskelma sekä talonkirjaote. Asiakirjatilaukset ovat maksullisia, ja näet hinnat tilauslomakkeen yhteydessä.

Jos suunnittelet remonttia, korjausta tai muutosta huoneistoosi, tulee siitä aina tehdä muutostyöilmoitus isännöitsijälle. Voit tehdä Ilmoituksen näppärästi Asumisinfon kautta tai olemalla sähköpostitse meihin yhteydessä. Muutostyöilmoitus tulee tehdä ennen varsinaisen remontin/korjauksen/muutoksen tekoa.

Suosittelemme, että tutustut huoneistoremontteja koskeviin ohjeisiin ennen ilmoituksen tekemistä. Löydät ohjeet Asumisinfosta tai voit pyytää ohjeet sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme!

Jotta voit varata saunavuoron tai käyttää taloyhtiön mahdollista pesutupaa, tulee sinun olla kirjoilla taloyhtiössä. On myös tärkeää ilmoittaa poismuutosta, jotta taloyhtiön asukkaat ovat ajantasaisesti dokumentoitu. Sisäänmuuttoilmoituksen tehtyäsi, saat myös Asumisinfon käyttäjätunnukset käyttöösi.

Huomioithan, että myös mahdollisten vuokralaisesi tulisi suorittaa sisään- ja poismuuttoilmoitukset.

Lisäavaintilaukset tulee aina tehdä huoneiston osakkaan toimesta, myös siinä tapauksessa, että avain tilataan huoneiston vuokralaiselle. Avaimen haun voi kuitenkin valtuuttaa haluamalleen henkilölle avaimen tilauslomakkeen yhteydessä.

Vastuunjakotaulukko selventää miten kunnossapitovastuut jakautuvat asunto-osakeyhtiölain sekä taloyhtiön oman yhtiöjärjestyksen mukaan. 

Asunto-osakeyhtiölaki määrittelee kenelle kiinteistön ja huoneistojen kunnossapitovastuu kuuluu. Yleisesti kaikki ulkopinnat ja rakenteet kuuluvat taloyhtiön vastuun piiriin. Huoneiston sisäpuoli ja asunnon pinnat ovat sitävastoin osakkaan vastuulla. Näet siis vastuunjakotaulukosta tärkeät kunnossapitovastuut yksityiskohtaisesti.

Asumisinfo on isännöinnin ja taloyhtiöiden tarpeisiin kehitetty sähköinen palvelu, joka helpottaa ja tehostaa isännöinnin ja taloyhtiön välistä viestintää, yhteistyötä ja asiointia.

Asumisinfo on työkalu isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle sekä asumisen käyttöliittymä taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Asumisinfo tarjoaa hyötyjä myös huoltoyhtiöille ja muille palvelun tarjoajille. Asumisinfo on ratkaisu läpinäkyvään ja oikea-aikaiseen taloyhtiöviestintään.