Kirjaudu sisään

LIV Isännöinti – Ammattitaitoista ja lämminhenkistä palvelua taloyhtiöiden ylläpitoon

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista isännöintipalvelua. Kattavan palvelutarjontamme avulla pystymme vastaamaan taloyhtiönne tarpeisiin juuri niin kuin haluatte. Juuremme ulottuvat vuosikymmenten taakse, mutta olemme jatkuvasti kehittyvä yritys, joka seuraa muuttuvia tarpeita ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia.

Meille koti merkitsee turvallisuutta ja lämpöä. Ymmärrämme, että koti on usein suurin investointi ja sijoitus. Siksi haluamme auttaa teitä säilyttämään sen turvallisuudentunteen, että kotinne on hyvässä hoidossa. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme tarjota aina laadukasta palvelua. Meidän tavoitteemme on huolehtia kiinteistönne arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla niin taloudellisesti kuin teknillisesti.

Tarjoamme vastuullista ja avointa toimintaa

Yksi keskeisistä arvoistamme on vastuullisuus. Siksi jokaisella taloyhtiöllämme on nimetty oma isännöitsijä, joka käsittelee kaikki asiat henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Isännöitsijämme ovat alalle koulutettuja ja heillä on tarvittava tieto ja kokemus hoitaa taloyhtiönne asiat parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille on tärkeää olla nopeasti yhteydessä asiakkaisiimme. Siksi lupaamme, että vasteaika yhteydenottoonne on vuorokauden sisällä. Haluamme olla läsnä ja käytettävissä juuri silloin kun taloyhtiössänne ilmenee tarvetta isännöintipalvelulle. Meitä voitte aina luottaa siihen, että kun otatte meihin yhteyttä, saatte vastauksen ja avun mahdollisimman pian.

Tavoitteenamme on tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja

Yksi tärkeä tavoitteemme on löytää taloyhtiöllenne kustannustehokkaimmat ratkaisut. Ymmärrämme, että raha ja budjetin hallinta ovat tärkeitä taloudellisessa toiminnassa. Pyrimme siksi löytämään tasapainoisen ratkaisun, jossa taloyhtiön kustannukset pysyvät hallinnassa samalla kun taataan hyvä ja laadukas ylläpito.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa sekä isännöinnin eettisiä ohjeita. Tämä tarkoittaa sitä, että toimintamme on vastuullista, reilua ja avointa. Noudatamme kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä sekä pidämme ajan tasalla alan kehityksen. Näin varmistamme, että taloyhtiönne saa aina ajanmukaista ja laadukasta palvelua, joka vastaa nykypäivän vaatimuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit