Kirjaudu sisään

1. Energiansäästövinkit kotiin

LIV Isännöinti haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun, johon kuuluu myös energiansäästövinkkien jakaminen. Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme, ja energiankulutuksen tehokkuus voi vaikuttaa merkittävästi niin ympäristöön kuin lompakkoomme. Tässä muutamia käytännön vinkkejä, joilla voit säästää energiaa kotona.

Ensinnäkin, energiatehokkaat kodinkoneet voivat auttaa vähentämään sähkönkulutusta. Valitse aina uusia laitteita hankkiessasi energiamerkinnältään parhaita vaihtoehtoja. Esimerkiksi astianpesukoneen tai jääkaapin valitseminen energialuokan A+++ sijaan B-luokan sijaan voi pienentää sähkölaskuasi huomattavasti pitkällä aikavälillä.

2. Energiansäästövinkit taloyhtiöön

Energiansäästö ei koske pelkästään yksittäisiä kotitalouksia, vaan myös taloyhtiöillä on suuri mahdollisuus vaikuttaa energiankulutuksen tehokkuuteen. LIV Isännöinti auttaa taloyhtiöitä toteuttamaan energiansäästötoimenpiteitä, jotka hyödyttävät sekä asukkaita että ympäristöä.

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistä on lämmityksen optimointi. Tarkista, että kiinteistön lämmitysjärjestelmä on asianmukaisesti säädetty, ettei energiaa tuhlaannu turhaan. Lämpötilaa voi myös hieman alentaa asunnoissa, sillä jokainen asteen lasku säästää energiaa. Lisäksi suosittelemme taloyhtiöitä harkitsemaan energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien asentamista, kuten lämpöpumput tai kaukolämmön hyödyntämisen parantaminen. Näillä toimenpiteillä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa.

Yhteenveto

Kuten näistä energiansäästövinkeistä käy ilmi, LIV Isännöinti ei ainoastaan tarjoa laadukasta isännöintipalvelua, vaan myös auttaa asiakkaitaan tekemään kestäviä valintoja kotien energiankulutuksen suhteen. Energiansäästötoimenpiteet voivat paitsi auttaa ympäristöä, myös pienentää asukkaiden energiakustannuksia. Tämä on osa sitoutumistamme vastuulliseen toimintaan ja tarjoamamme lämminhenkisen palvelun jatkuvaa kehittämistä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit