Kirjaudu sisään

Palvelumme ja asiantuntijuutemme

LIV Isännöinti on turvallinen valinta huolto- ja korjaushankkeiden asiantuntijaksi. Palvelumme perustuu vahvaan kokemukseen ja asiantuntemukseen alalta. Meillä on vuosikymmenten tausta isännöintipalveluiden tarjoajana, mikä tekee meistä luotettavan ja joustavan kumppanin taloyhtiöllenne.

Asiantuntijamme ovat koulutettuja isännöintialan ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet jatkuvan ammattitaidon kehittämiseen. Pidämme huolen siitä, että henkilökuntamme on aina ajan tasalla uusimmista säädöksistä ja parhaista käytännöistä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota teille parhaat mahdolliset ratkaisut huolto- ja korjaushankkeissanne.

Päämäärämme: Taloyhtiönne hyvinvointi

Koti on usein suurin investointi, joten sen hyvinvointi on taloyhtiölle ensiarvoisen tärkeää. LIV Isännöinti ymmärtää tämän ja sitoutuu huolehtimaan kiinteistönne arvon säilyttämisestä. Ennakoiva kiinteistönpito on yksi keskeisistä osa-alueistamme, jonka avulla varmistamme taloyhtiönne pitkäaikaisen hyvinvoinnin sekä teknillisesti että taloudellisesti.

Kohdennamme resurssimme ja asiantuntijuutemme taloyhtiönne tarpeiden mukaisesti. Jokaisella taloyhtiöllä on nimetty isännöitsijä, joka vastaa juuri teidän kiinteistönne kokonaisvaltaisesta hallinnoinnista. Isännöitsijämme ovat aina tavoitettavissa ja vastaavat yhteydenottoihin vuorokauden sisällä. Meille asiakkaidemme tyytyväisyys ja hyvät asiakassuhteet ovat ensiarvoisen tärkeitä, joten panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun ja avoimeen kommunikaatioon.

Vastuullista ja eettistä toimintaa

LIV Isännöinti noudattaa aina hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Haluamme olla kumppani, joka tekee taloyhtiönne kannalta parhaat päätökset ja löytää kustannustehokkaimmat ratkaisut huolto- ja korjaushankkeillenne.

Meidän arvomme ja päämäärämme on auttaa säilyttämään teille turvallisuuden tunne siitä, että kotinne on hyvässä hoidossa. Meidän palvelumme tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja nykyaikaisilla menetelmillä ja lämminhenkisellä palvelulla. Jatkuvasti kehittyvä toimintatapamme mahdollistaa sen, että voimme vastata kaikenkokoisiin huolto- ja korjaushankkeisiin. Valitsemalla LIV Isännöinnin saatte ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, joka pitää huolta taloyhtiönne hyvinvoinnista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit