Kirjaudu sisään

”Isännöintipalveluiden hyödyt taloyhtiölle”

Kun taloyhtiönne tarvitsee ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintiä, LIV Isännöinti on oikea valinta. Tarjoamme kattavat isännöintipalvelut taloyhtiöillenne, jotta voitte keskittyä rauhassa asumiseen ja kiinteistönne arvon säilyttämiseen.

Ammattitaitoiset isännöitsijät taloyhtiönne tukena

LIV Isännöinnin yksi suurimmista eduista taloyhtiöille on meidän koulutetut ja kokeneet isännöitsijämme. Jokaisella taloyhtiöllänne on nimetty oma isännöitsijä, joka antaa yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Isännöitsijämme tuntevat alaa ja sen säännöksiä, joten voitte olla varmoja siitä, että taloyhtiönne asiat hoidetaan ammattitaidolla.

Isännöitsijän rooli on ensisijaisesti varmistaa taloyhtiönne sujuva päivittäistoiminta ja hallinnointi. He pitävät huolen siitä, että taloyhtiönne noudattaa hyvää isännöintitapaa, eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Isännöitsijämme tuntevat paikalliset markkinat ja osaavat tarjota taloyhtiöllenne kustannustehokkaimmat ratkaisut eri tilanteissa. He myös huolehtivat kiinteistönne arvon säilyttämisestä niin taloudellisesti kuin teknillisesti ennakoivan kiinteistönpidon avulla.

Aktiivinen ja vastuullinen toiminta

LIV Isännöinti on tunnettu vastuullisesta ja avoimesta toiminnastaan. Meille on tärkeää tarjota taloyhtiöillenne aina laadukasta palvelua. Vasteaikamme yhteydenottoihinne on nopea – vastaamme vuorokauden sisällä. Pyrimme aktiivisesti löytämään taloyhtiöllenne parhaat ratkaisut, jotta voitte saavuttaa taloudelliset tavoitteenne ja ennen kaikkea säilyttää kotinne arvon.

LIV Isännöinti noudattaa hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Voitte luottaa siihen, että toimintamme on läpinäkyvää ja vastuullista. Panostamme myös digitalisaation hyödyntämiseen palvelutarjonnassamme, jotta pystymme tarjoamaan teille entistä kattavammat ja tehokkaammat isännöintipalvelut.

Valitsemalla LIV Isännöinnin saatte kumppanin, joka ymmärtää taloyhtiönne tarpeet ja joka sitoutuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön kanssanne. Pystymme takaamaan, että taloyhtiönne asiat ovat hyvässä hoidossa ja voitte luottaa siihen, että kotinne arvo säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit