Kirjaudu sisään

Monipuoliset palvelut taloyhtiöille ja yksityishenkilöille

Taloyhtiön isännöinti on monimutkaista ja vaatii laajan palveluvalikoiman takaamiseksi kaikkien tarvittavien asioiden sujuvan hoitamisen. LIV Isännöinnin tavoitteena on tarjota taloyhtiöille ja yksityishenkilöille monipuolisia palveluita, jotka vastaavat juuri heidän tarpeitaan. Meille on ensisijaisen tärkeää säilyttää asiakkaidemme turvallisuuden tunne ja huolehtia heidän kotiensa hyvästä hoidosta.

Yksi tärkeimmistä palveluistamme on nimetyn isännöitsijän tarjoaminen taloyhtiölle. Koulutetun ja ammattitaitoisen isännöitsijän rooli on varmistaa, että kaikki taloyhtiön toiminta sujuu moitteettomasti ja hyvässä järjestyksessä. Isännöitsijämme ovat alalle koulutettuja ja heillä on laaja kokemus taloyhtiöiden hallinnoinnista. Takaamme, että isännöitsijät ovat aina saatavilla ja vastaavat yhteydenottoihin vuorokauden sisällä. Näin takaamme asiakkaillemme nopean avun ja asioiden hoitamisen.

Ammattitaitoa ja vastuullisuutta

LIV Isännöinti on sitoutunut tarjoamaan asiantuntevaa ja vastuullista isännöintipalvelua asiakkaillemme. Toimintamme perustuu hyvän isännöintitavan, isännöinnin eettisten ohjeiden sekä voimassa olevien lakien ja määräysten noudattamiseen. Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut taloyhtiöille ja huolehdimme kiinteistöjen arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla.

Arvostamme avoimuutta ja rehellisyyttä kaikessa toiminnassamme. Siksi meillä on avoin hinnoittelumalli, jossa asiakkaat näkevät selkeästi kaikki palveluihin liittyvät kustannukset. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja tuntea olonsa turvalliseksi, kun heidän kotinsa on meidän hoidossamme.

Laadukasta palvelua lämpimällä asenteella

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jossa asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ensisijalla. Haluamme tarjota lämminhenkistä palvelua ja olla asiakkaillemme luotettava kumppani. Meille koti merkitsee turvallisuutta ja lämpöä, ja haluamme auttaa asiakkaitamme säilyttämään näitä tärkeitä arvoja.

Dynaaminen toimintatapamme mahdollistaa kattavat palvelut ja varman saatavuuden. Erikoisaloihimme kuuluvat erikokoiset hankkeet, ja voimme ylpeänä todeta, että kaikkiin yhteydenottoihimme vastataan varmasti. Meidän ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja tarpeisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit