Kirjaudu sisään

Saatavuus lomakausina – meiltä ympärivuotinen palvelu

Yksi LIV Isännöinnin tärkeimmistä tavoitteista on taata asiakkaillemme jatkuvasti palvelua myös lomakausina. Ymmärrämme, että kiinteistöjen ylläpidon tarpeet eivät katso kalenteria, ja siksi meillä on vakiintunut käytäntö varmistaa saatavuus myös lomasesonkien aikana.

Kaikki taloyhtiöillämme on nimetty oma isännöitsijä, joka vastaa kiinteistönne asioista. Tämä tarkoittaa sitä, että voitte aina ottaa yhteyttä samaan tuttuun ja osaavaan henkilöön, jolla on syvällinen tietämys juuri teidän kiinteistöstänne. Isännöitsijämme ovat pätevöityneitä alalla ja pystyvät reagoimaan tarpeisiinne nopeasti ja ammattimaisesti.

Meille on myös tärkeää pitää yllä reaaliaikainen yhteydenpito asiakkaisiimme. Vasteaikamme on enintään 24 tuntia yhteydenotostanne, jolloin voitte olla varmoja siitä, että olemme tietoisia mahdollisista ongelmista tai tarpeista. Tämä nopea reagointi takaa sen, että toimintamme on aina ajantasaista ja kiinteistönne asioista huolehditaan tehokkaasti.

Läsnäolo ja lämpö – läheinen palvelu kotinne hyväksi

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jolla on merkitystä kotia kohtaan. Meille koti ei ole vain paikka, vaan se symboloi turvallisuutta, lämpöä ja rauhaa. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme läheistä, henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.

Kun valitsette meidät isännöintikumppaniksenne, saatte taloyhtiöllenne nimetyn isännöitsijän, joka on omistautunut juuri teidän kiinteistönne hyvinvointiin. Isännöitsijämme toimivat lähellä asukkaita ja tuntevat taloyhtiönne tarpeet. Läsnäolomme ja lämpimän palvelumme ansiosta voitte olla varmoja siitä, että kotinne on hyvissä käsissä.

Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme aina ylittämään odotukset. Panostamme avoimuuteen, vastuullisuuteen ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Työskentelemme yhteistyössä taloyhtiönne kanssa ja pyrimme löytämään aina kustannustehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne. Huolehdimme kiinteistönne arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla niin taloudellisesti kuin teknillisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit