Kirjaudu sisään

Isännöinnin perusteet

LIV Isännöinti on asiantuntija kiinteistöhallinnan alalla. Tarjoamme kattavia isännöintipalveluita, jotka perustuvat vankkaan kokemukseen ja jatkuvaan kehitykseen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja räätälöityä palvelua.

Isännöinti on olennainen osa taloyhtiön toimintaa. Meidän tehtävänämme on varmistaa taloyhtiön hyvä hoito ja hallinta. Isännöintitehtäviin kuuluu monenlaisia vastuita, kuten taloushallinto, tekninen ylläpito ja viestintä taloyhtiön osakkaiden kanssa. Olemme alalla koulutettuja ja seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja muutoksia, jotta voimme tarjota aina ajantasaista tietoa ja ammattitaitoista palvelua. Meille on tärkeää, että taloyhtiöllänne on yksi nimetty isännöitsijä, joka on teitä varten aina tarvittaessa.

Toimintatapamme ja palvelut

LIV Isännöinti on dynaaminen toimija kiinteistöhallinnan alalla. Tarjoamme monipuolisia palveluita eri kokoisille ja erilaisille taloyhtiöille. Meillä on laaja asiantuntemus eri kiinteistöprojekteista ja pystymme tarjoamaan täyden palvelun aina kiinteistön suunnittelusta isännöintiin ja ylläpitoon saakka.

Asiakkaille, joita arvostamme suuresti, tarjoamme aina laadukasta palvelua. Olemme vastuullisia ja avoimia toiminnassamme, ja pyrimme löytämään taloyhtiöllenne aina kustannustehokkaimman ratkaisun. Panostamme kiinteistönne arvon säilyttämiseen ennakoivalla kiinteistönpidolla taloudellisesti ja teknillisesti. Noudatamme hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Haluamme varmistaa, että kotinne, tärkein sijoituksenne, on hyvässä hoidossa ja että saatte aina turvallisuuden tunteen asuessanne siellä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit