Kirjaudu sisään

Asiantunteva kiinteistönhoidon kumppani

LIV Isännöinti on Suomen johtavia isännöintitoimistoja, ja tarjoamme asiakkaillemme vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta kiinteistönhoidon alalla. Palvelumme kattavat kaikenlaiset taloyhtiöiden tarpeet, suuresta tai pienestä hankkeesta riippumatta.

Yrityksemme juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse, mutta olemme aina pysyneet ajan hermolla muuttuvien tarpeiden ja digitalisaation myötä. Isännöinti on ala, jossa jatkuva kehittyminen on tärkeää, ja siksi panostamme jatkuvasti osaamisemme päivittämiseen ja uusien teknologisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Näin voimme taata asiakkaillemme aina ajantasaista ja ammattimaisesti hoidettua palvelua.

Henkilökohtainen ja lämminhenkinen palvelu

Meille LIV Isännöinnissä jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme tarjota heille aina henkilökohtaista ja lämminhenkistä palvelua. Taloyhtiöllänne on nimetty kokenut isännöitsijä, joka on koulutettu alalla työskentelyyn. Isännöitsijämme vastaa yhteydenottoihin vuorokauden sisällä, joten voitte olla varmoja, että tarvittaessa saamme nopeasti yhteyden ja hoivaamme taloyhtiönne tarpeita.

Meillä on myös vankka osaaminen ja kokemus erilaisista hankkeista, oli kyseessä sitten suuritöinen remontti tai pienempi korjaushanke. Voitte luottaa siihen, että pystymme tarjoamaan taloyhtiöllenne aina kustannustehokkaimman ratkaisun, olipa kyseessä sitten teknillinen tai taloudellinen näkökulma. Pyrimme löytämään ratkaisut, jotka säilyttävät kiinteistönne arvon ja varmistavat sen hyvän hoidon myös tulevaisuudessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit