Kirjaudu sisään

LIV Isännöinti – Vastuullinen ja ammattitaitoinen isännöintiyritys

LIV Isännöinti on vastuullinen ja ammattitaitoinen isännöintiyritys, joka tarjoaa kattavia palveluita taloyhtiöille. Perheyrityksessämme yhdistyy vuosikymmenten kokemus ja jatkuvasti kehittyvä palvelutarjonta. Toimimme alalla, jossa sekä tarpeet että teknologia muuttuvat jatkuvasti, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan nykyaikaisia ja räätälöityjä palveluita taloyhtiöiden tarpeisiin.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on asiakaslähtöisyys. Meille jokainen taloyhtiö on ainutlaatuinen, ja siksi taloyhtiöllänne on aina nimetty isännöitsijä, joka vastaa teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne. Isännöitsijämme ovat alalla koulutettuja ammattilaisia, jotka tuntevat taloyhtiöiden erityispiirteet ja osaavat tarjota parhaan mahdollisen palvelun. Haluamme olla läsnä ja vastata yhteydenottoihinne nopeasti – lupaamme, että saatte vastauksen vuorokauden sisällä.

Korjausvastuun merkitys taloyhtiössä

Korjausten ja kunnossapidon merkitys taloyhtiössä on suuri. Asukkaiden turvallisuus ja viihtyvyys sekä kiinteistön arvon säilyminen ovat kaikki riippuvaisia hyvin hoidetuista korjauksista ja kunnossapidosta. Korjausvastuu taloyhtiössä tarkoittaa, että taloyhtiö vastaa kiinteistön yhteisistä tiloista, rakenteista ja järjestelmistä. Velvollisuutemme on varmistaa, että taloyhtiönne kiinteistö on hyvässä kunnossa ja että mahdolliset korjaukset ja huollot tehdään ajallaan ja ammattitaitoisesti.

Olemme sitoutuneet hoitamaan korjausvastuunne vastuullisesti ja avoimesti. Pyrimme aina löytämään taloyhtiöllenne kustannustehokkaimman ratkaisun, joka ei kuitenkaan tingi laadusta. Ennakoiva kiinteistönpito on yksi vahvuuksistamme, ja huolehdimme sekä taloudellisesta että teknisestä kiinteistönpidosta. Tavoitteenamme on säilyttää taloyhtiönne kiinteistön arvo ja varmistaa, että asukkaanne voivat nauttia turvallisesta ja viihtyisästä asumisesta.

Tavoitteena laadukas isännöintipalvelu

Hyvät isännöinnin käytännöt ja eettiset ohjeet ovat meille tärkeitä, ja noudatamme niitä toiminnassamme. Haluamme tarjota teille aina laadukasta palvelua ja pyrimme jatkuvasti kehittymään vastaamaan muuttuvia tarpeita. Käytämme nykyaikaisia menetelmiä ja teknologiaa sekä tarjoamme lämminhenkistä palvelua. Palvelumme ovat räätälöityjä juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin, ja huomioimme erilaiset ja eri kokoiset hankkeet.

Valitessanne LIV Isännöinnin kumppaniksenne voitte luottaa siihen, että kotinne, tärkein sijoituksenne, on hyvässä hoidossa. Arvostamme ensisijaisesti asiakkaitamme ja palvelumme laadukkuutta. Meille ”LIV Isännöinti” ei ole pelkkä yrityksen nimi, se on identiteettimme ja lupaamme tarjota teille aina parasta mahdollista palvelua. LIV Isännöinti haluaa olla osa turvallista ja viihtyisää kotianne, ja tehdä siitä vieläkin paremman paikan asua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit