Kirjaudu sisään

Turvallisuuden tunnetta kotiin

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle ja taloyhtiöllesi turvallisuuden tunnetta. Meillä LIV Isännöinnillä ymmärrämme, että koti on paikka, jossa sinun tulisi voida rauhoittua ja tuntea olosi turvalliseksi. Olemme osaava ja kokenut isännöintiyritys, jolla on pitkä historia alalla.

Meidän tavoitteenamme on säilyttää kotisi, tärkein sijoituksesi, hyvässä hoidossa. Haluamme vaalia kaikkia niitä itsellemmekin tärkeitä arvoja, joita koti symboloi. Jokaisella taloyhtiöllämme on nimetty isännöitsijä, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne.

Laadukasta palvelua ja vastuullista toimintaa

Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että tarjoamme sinulle laadukasta ja vastuullista palvelua. Olemme koulutettuja alan ammattilaisia, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastaamaan muuttuvia tarpeita ja digitalisaation tuomia haasteita.

Taloyhtiöllenne nimetty isännöitsijä vastaa yhteydenottoihinne vuorokauden sisällä. Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun taloyhtiönne tarpeisiin. Huolehdimme kiinteistönne arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla niin taloudellisesti kuin teknillisesti.

Toimintamme perustuu hyvään isännöintitapaan, isännöinnin eettisiin ohjeisiin sekä voimassa oleviin lakeihin ja määräyksiin. Haluamme tarjota teille avointa ja läpinäkyvää palvelua, jotta voitte luottaa meihin ja tuntea olonne turvalliseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit