Kirjaudu sisään

Isännöintisopimuksen perusteet

Asunto-osakeyhtiön hallinnointi vaatii ammattitaitoa ja huolellisuutta, jotta kaikki kiinteistön ylläpitoon ja hallintaan liittyvät tehtävät tulevat hoidetuksi asianmukaisesti. Isännöintisopimus on asiakirja, joka määrittelee isännöintipalvelun sisällön ja laajuuden. LIV Isännöinti tarjoaa kattavaa isännöintipalvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Sopimuksessa kuvataan yksityiskohtaisesti isännöitsijän vastuut, oikeudet ja velvollisuudet. Tämä sisältää muun muassa taloushallinnon, kiinteistön ylläpidon, teknisen isännöinnin sekä asukkaiden ja osakkaiden palvelun. Hyvin laadittu isännöintisopimus on perusta sujuvalle yhteistyölle ja asunto-osakeyhtiön menestyksekkäälle toiminnalle.

Isännöintipalvelun sisältö

LIV Isännöinti tarjoaa monipuolisia isännöintipalveluita, jotka kattavat kaikki asunto-osakeyhtiön hallinnoinnin osa-alueet. Palveluihimme kuuluu muun muassa taloushallinnon tehtävät, kuten tilinpäätöksen valmistelu, budjetoinnin apu ja rahoitusasioiden hoito. Tekninen isännöinti pitää sisällään kiinteistön kunnossapidon suunnittelun ja toteutuksen, mikä varmistaa kiinteistön arvon säilymisen.

Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja tukea asunto-osakeyhtiön päätöksenteossa. Autamme hallitusta kokousten järjestämisessä, pöytäkirjojen laadinnassa ja yhtiökokousten valmistelussa. Kokeneet isännöitsijämme ovat aina valmiita vastaamaan osakkaiden ja asukkaiden kysymyksiin, mikä edistää avointa ja luottamuksellista ilmapiiriä yhtiössä.

Isännöintisopimuksen merkitys asunto-osakeyhtiölle

Isännöintisopimus on tärkeä dokumentti, joka takaa asunto-osakeyhtiön sujuvan toiminnan. Se luo selkeät pelisäännöt isännöitsijän ja yhtiön välille, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä ja edistää molempien osapuolten etuja. LIV Isännöinti ymmärtää, että jokainen asunto-osakeyhtiö on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme jokaisen sopimuksen huolellisesti vastaamaan yksilöllisiä tarpeita.

Kun sopimus on kattava ja ajantasainen, se helpottaa isännöitsijän työtä ja mahdollistaa tehokkaan kiinteistönhoidon. Se myös selkeyttää osakkaiden ja asukkaiden oikeuksia ja velvollisuuksia, mikä on tärkeää yhteisön hyvinvoinnin kannalta. LIV Isännöinti panostaa laadukkaaseen sopimukseen, joka palvelee kaikkia osapuolia pitkällä tähtäimellä.

Valitse LIV Isännöinti kumppaniksesi

Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintikumppania, LIV Isännöinti on oikea valinta. Meillä on vuosien kokemus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä, ja ymmärrämme suomalaisen kiinteistömarkkinan erityispiirteet. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea.

Ota yhteyttä LIV Isännöintiin jo tänään, niin keskustellaan asunto-osakeyhtiösi tarpeista ja laaditaan yhdessä isännöintisopimus, joka tukee yhtiönne tavoitteita ja varmistaa kiinteistönne arvon säilymisen. Me huolehdimme kiinteistönne hallinnoinnista, jotta voitte keskittyä olennaiseen – viihtyisään ja turvalliseen asumiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit