Kirjaudu sisään

Kuinka valita sopiva isännöitsijä

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jolla on vankka kokemus ja laaja palvelutarjonta isännöintialalla. Me uskomme, että oikean isännöitsijän valinnalla on suuri merkitys taloyhtiön hyvinvoinnille ja kiinteistön arvon säilyttämiselle. Haluamme jakaa kanssanne vinkkejä siitä, miten voitte valita sopivan isännöitsijän.

Kokemus ja pätevyys

Ensimmäinen ja tärkein tekijä, jota kannattaa arvioida isännöitsijän valinnassa, on heidän kokemus ja pätevyys alalla. LIV Isännöinnillä on pitkät perinteet ja vahva ammattitaito, joka on kehittynyt vuosikymmenten saatossa. Isännöitsijöidemme ammattitaitoisuudesta kertoo koulutus ja pätevyys, joita he ovat hankkineet alalla.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota teille ammattitaitoisen isännöitsijän, joka tuntee alamme parhaat käytännöt. Isännöitsijämme ovat jatkuvasti ajan tasalla alan muutoksista ja kehityksestä, ja heillä on tarvittavat tiedot ja taidot hoitaa kaikenlaisia hankkeita. Voitte luottaa siihen, että taloyhtiönne on hyvissä käsissä.

Kommunikointi ja reagointi

Hyvä isännöitsijä on avoin, vastuullinen ja helposti tavoitettavissa. Me LIV Isännöinnissä arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme tarjota aina laadukasta palvelua. Siksi olemme sitoutuneet varmistamaan, että taloyhtiöllänne on yksi nimetty isännöitsijä, joka on helposti tavoitettavissa.

Ymmärrämme, että aika on tärkeä resurssi, ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin vuorokauden sisällä. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani, joka on aina käytettävissä tarvittaessa. Teille tärkeät asiat ovat meillekin tärkeitä, ja haluamme olla tukenanne ja auttaa teitä säilyttämään turvallisuuden tunteen kodissanne.

Taloudellinen ja tekninen osaaminen

Isännöitsijän tehtäviin kuuluu myös taloudellisen ja teknisen osaamisen omaaminen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan teille kustannustehokkaimmat ratkaisut ja huolehtimaan kiinteistönne arvon säilyttämisestä. Tämä tarkoittaa ennakoivaa kiinteistönpitoa niin taloudellisesti kuin teknillisesti.

LIV Isännöinti noudattaa hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Haluamme toimia vastuullisesti ja avoimesti teitä kohtaan, ja siksi otamme huomioon kaikki taloyhtiönne tarpeet ja tavoitteet. Voitte luottaa meihin ja siihen, että hallintanne on hyvässä hoidossa.

Valitessanne sopivaa isännöitsijää LIV Isännöinti on oikea valinta. Meillä on vuosikymmenten kokemus alalta, laaja palvelutarjonta ja sitoutuminen laadukkaaseen palveluun. Haluamme auttaa teitä säilyttämään ja hoitamaan tärkeintä sijoitustanne – kotianne. Olemme täällä teitä varten ja odotamme innolla yhteistyötä kanssanne.

Aiheeseen liittyvät artikkelit