Kirjaudu sisään

LIV Isännöinti: Energiatehokkaan taloyhtiön ratkaisut

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jonka palvelutarjonta kattaa kaikki tarpeet energiatehokkaassa taloyhtiössä. Vuosikymmenten kokemuksemme alalta ja jatkuvasti kehittyvät palvelumme takaavat parhaan mahdollisen hoidon taloyhtiönne tarpeisiin. Olemme erikoistuneet erikokoisten hankkeiden hoitamiseen ja varmistamme aina asiakkaillemme varman saatavuuden sekä vastaamme yhteydenottoihin nopealla reagoinnilla.

Isännöinti ammattitaitoa ja lämminhenkistä palvelua

Me LIV Isännöinnissä ymmärrämme kodin merkityksen turvallisuuden tunteena ja lämpönä. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme hoivaa ja huolenpitoa, jotta koti pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää arvonsa. Tarjoamme asiakkaillemme nimetyn isännöitsijän, joka on alalle koulutettu ammattilainen. Huolehdimme myös siitä, että vastaamme yhteydenottoihin vuorokauden sisällä ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla toimistamme ja palveluistamme.

Vastuullinen energiatehokkuus ja avoimuus

Liiketoimintamme perustuu vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Etsimme aina kustannustehokkaimmat ratkaisut taloyhtiöllenne, jotta säästätte kustannuksia ja voitte keskittyä kotinne turvallisuuden tunteeseen. Olemme sitoutuneet ennakointiin ja huolehdimme kiinteistönne arvon säilyttämisestä taloudellisesti ja teknisesti edistyneillä kiinteistönpidon menetelmillä. Toimintamme noudattaa hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Tällä tavoin varmistamme, että taloyhtiönne toiminta on säännösten mukaista ja täyttää kaikki energiatehokkuuteen liittyvät vaatimukset.

Näiden ratkaisujen avulla LIV Isännöinti haluaa auttaa teitä säilyttämään energiatehokkaan taloyhtiönne turvallisuuden tunteen ja tarjota lämpimän ja ammattitaitoisen palvelunne. Meidän tavoitteemme on taata taloyhtiöllenne korkeatasoinen ja kustannustehokas isännöinti sekä auttaa kotinne säilyttämään arvonsa ja lämpönsä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit