Kirjaudu sisään

Taloyhtiön asiakkaat arvostavat ammattitaitoamme

Taloyhtiön asukkaiden luottamus isännöintitoimiston osaamiseen on ratkaisevaa hyvinvoinnin ja kodin arvon säilyttämisen kannalta. LIV Isännöinti ymmärtää tämän ja haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Meidän joukkueessamme työskentelevät koulutetut ammattilaiset ja kokeneet isännöitsijät, jotka tietävät mitä taloyhtiön hallinnointi vaatii. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota juuri sinun taloyhtiöllesi räätälöityä ja ammattitaitoista isännöintipalvelua.

Meidän toimintatapamme on vastuullinen, avoin ja eettinen. Noudatamme aina hyvää isännöintitapaa sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Pyrimme myös löytämään taloyhtiöllesi kustannustehokkaimman ratkaisun ja huolehdimme kiinteistönne arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla niin taloudellisesti kuin teknillisesti. Tavoitteenamme on olla luottamuksesi arvoinen isännöintikumppani.

Laatu, luotettavuus ja lämminhenkisyys ovat meille tärkeitä arvoja

Koti merkitsee meille kaikille turvallisuutta ja lämpöä. Siksi haluamme tarjota teille sen saman turvallisuuden tunteen, että kotinne on hyvissä käsissä. LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus taloyhtiöiden isännöinnistä. Palvelumme perustuu lämminhenkiseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jossa jokainen asiakas on meille tärkeä. Säilytämme aktiivisen yhteydenpidon asiakkaisiimme ja vastaamme heidän tiedusteluihinsa aina vuorokauden sisällä.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelutarjonnan, jota kehitämme jatkuvasti muuttuvien tarpeiden ja digitalisaation mukaisesti. Meidän dynaaminen toimintatapamme mahdollistaa monipuoliset palvelut ja varman saatavuuden. Erikoisalaamme ovat erilaiset ja eri kokoiset hankkeet, joten voit luottaa meihin taloyhtiösi tarpeiden mukaisesti. Laatu ja luotettavuus ovat meille tärkeitä arvoja, joiden avulla haluamme säilyttää asiakkaidemme tyytyväisyyden ja luottamuksen pitkällä aikavälillä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit