Kirjaudu sisään

LIV Isännöinti – Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän yhteistyö

Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän välinen yhteistyö on avainasemassa hyvin hoidetun taloyhtiön toiminnassa. LIV Isännöinti on perheyritys, jolla on pitkäaikainen kokemus ja vahvat juuret isännöintialalla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia palveluja, jotka perustuvat jatkuvaan kehitykseen ja tarpeiden muuttumiseen.

Koti on usein suurin investointi ja merkittävä sijoitus. Me LIV Isännöinnissä ymmärrämme tämän ja haluamme varmistaa, että asiakkaidemme taloyhtiöt ovat hyvässä hoidossa. Tavoitteenamme on säilyttää turvallisuuden tunne ja tarjota laadukasta palvelua, johon voitte luottaa.

Isännöintipalvelut räätälöidysti ja varmasti saatavilla

LIV Isännöinti tarjoaa taloyhtiöille räätälöityjä palveluita nykyaikaisilla menetelmillä. Meillä on dynaaminen toimintatapa, joka mahdollistaa kattavat palvelut ja varman saatavuuden. Huolehdimme siitä, että jokaisella taloyhtiöllä on yksi nimetty isännöitsijä, joka on alaan koulutettu. Vasteaika yhteydenottoihin on nopea, vuorokauden sisällä.

Pyrimme tekemään toimintamme vastuullisesti ja avoimesti. Tavoitteenamme on löytää taloyhtiölle aina kustannustehokkain ratkaisu. Huolehdimme kiinteistön arvon säilyttämisestä ennakoivalla kiinteistönpidolla niin taloudellisesti kuin teknillisesti. Noudatamme aina hyvää isännöintitapaa, eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.

Luotettava yhteistyökumppani taloyhtiölle

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, jolla on suuri sydän ja kattava palvelutarjonta. Luotettavat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat meille tärkeitä. Arvostamme jokaista asiakastamme ja haluamme tarjota heille aina laadukasta palvelua.

Meitä LIV Isännöinnissä motivoi ajatus siitä, että voimme auttaa teitä säilyttämään kotinne turvallisuuden tunteen. Tiedämme, että kotinne on tärkeä sijoitus. Siksi haluamme varmistaa, että taloyhtiönne on hyvin hoidettu ja kiinteistönne arvo säilyy. Voitte luottaa asiantuntevaan ja vastuulliseen yhteistyökumppaniin LIV Isännöinnissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit