Kirjaudu sisään

LIV Isännöinnin tarjoama kattava palvelutarjonta

LIV Isännöinti on yksityinen perheyritys, joka tarjoaa taloyhtiöille kattavia isännöintipalveluita. Meidän toimintatapamme perustuu vuosikymmenten kokemukseen alalla, mutta olemme aina valmiita kehittymään ja mukautumaan muuttuviin tarpeisiin ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin.

Meidän tärkein tavoitteemme on tarjota taloyhtiöille räätälöityjä ja nykyaikaisia palveluita. Jokaisella taloyhtiöllä on nimetty isännöitsijä, jolla on alalle tarvittava koulutus ja asiantuntemus. Takaamme, että vastaamme asiakkaidemme yhteydenottoihin vuorokauden sisällä. Olemme sitoutuneita vastuulliseen ja avoimeen toimintaan, ja pyrimme aina löytämään taloyhtiölle kustannustehokkaimmat ratkaisut. Kiinteistöjen arvon säilyttäminen on meille tärkeää, joten huolehdimme ennakoivasta kiinteistönpidosta taloudellisesti ja teknisesti. Noudatamme aina hyvää isännöintitapaa, eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.

Taloyhtiön kokousten merkitys päätöksenteossa

Taloyhtiön kokoukset ovat keskeinen osa päätöksentekoprosessia, ja niillä on suuri merkitys taloyhtiön toiminnalle. Kokouksissa käsitellään ja päätetään monista tärkeistä asioista, jotka koskevat taloyhtiön arjen sujumista ja kehittämistä.

Kokoukset tarjoavat taloyhtiön jäsenille mahdollisuuden ottaa kantaa asioihin ja vaikuttaa päätöksentekoon. Ne tarjoavat myös tilaisuuden antaa palautetta ja esittää ehdotuksia, jotka voivat parantaa taloyhtiön toimintaa ja asumismukavuutta. Kokouksissa käsitellään muun muassa talouden hallintaa, remontteja, yhteisten tilojen käyttöä ja ylläpitoa sekä muita ajankohtaisia asioita. Päätökset, jotka tehdään kokouksissa, vaikuttavat suoraan taloyhtiön arkeen ja asumiskokemukseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit