Kirjaudu sisään

Taloyhtiön varainhoito ja sijoittaminen

LIV Isännöinti on johtava toimija isännöintialalla. Tarjoamme kokonaisvaltaista taloyhtiön varainhoitoa ja sijoittamispalveluita, joiden avulla voitte saavuttaa tavoitteenne ja huolehtia kiinteistönne arvon säilyttämisestä. Ymmärrämme, että taloyhtiönne on suuri investointi ja haluamme auttaa teitä ottamaan siitä kaiken hyödyn.

Isännöintialalla olennaisessa roolissa on taloyhtiön varainhoito. Meillä LIV Isännöinnissä ymmärrämme taloyhtiönne taloudellisten resurssien merkityksen ja tarjoamme kattavan varainhoitopalvelun. Laadimme yhdessä kanssanne realistisen talousarvion ja seuraamme sitä säännöllisesti. Näin varmistamme taloyhtiön tehokkaan taloudenhoidon ja pidämme huolen siitä, että olette aina ajan tasalla taloudellisesta tilanteesta. Erityisesti sijoittamisen osalta tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja autamme teitä tekemään fiksuja päätöksiä kiinteistövarallisuutenne kasvattamiseksi. Tavoitteenamme on varmistaa, että teillä on taloudelliset edellytykset toteuttaa tarvittavat korjaukset ja parannukset kiinteistössä ja samalla varmistaa sijoituksenne tuottavuus.

Miksi valita LIV Isännöinti

Valitessanne meidät LIV Isännöinnin yhteistyökumppaniksenne saatte nauttia monista eduista. Olemme yksityinen perheyritys, jolla on vankka kokemus isännöintialalta ja sydän paikallaan. Tarjoamme kattavalla palvelutarjonnallamme kaiken, mitä taloyhtiönne tarvitsee menestyäkseen. Tutkimme huolella taloyhtiönne yksilöllisen tilanteen ja tarpeet ja räätälöimme siihen sopivan palvelukokonaisuuden. Pyrimme aina hyödyntämään nykyaikaisia menetelmiä ja teknologiaa palveluidemme tarjoamisessa ja toimimme vastuullisesti kaikessa toiminnassamme. Palvelumme kehittyvät jatkuvasti muuttuvien tarpeiden ja digitalisaation myötä, joten voitte olla varmoja siitä, että olemme aina ajan hermolla.

Dynaaminen toimintatapamme mahdollistaa kattavat palvelut ja varman saatavuuden. Meiltä saatte yhteyden nimettyyn isännöitsijäänne 24 tunnin sisällä yhteydenotostanne. Tämä tarkoittaa sitä, että voitte aina luottaa nopeaan ja tehokkaaseen palveluun meiltä. Olemme myös sitoutuneet vastuulliseen ja avoimeen toimintaan sekä noudatamme aina hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Näin voitte tuntea olonne turvalliseksi ja luottavaisin mielin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit