Kirjaudu sisään

Isännöinti ammattiosaamisen ytimessä

LIV Isännöinti on vankkaan kokemukseen perustuva perheyritys, jolla on vahva ammattiosaaminen isännöintialalla. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuosikymmenten ajan ja pysymme jatkuvan muutoksen ja digitalisaation aallonharjalla. Meille on kunnia-asia tarjota taloyhtiöillenne aina räätälöityä palvelua, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisia tarpeita. Käytämme tehokkaita ja moderneja menetelmiä, mikä takaa varman saatavuuden ja luotettavuuden. Asiakkaanamme voitte olla varmoja siitä, että yhteydenottoihinne vastataan aina varmasti.

Pyrimme pitämään kotinne turvallisena ja lämpimänä paikkana. Ymmärrämme, että kotinne on merkittävä sijoitus, ja siksi haluamme varmistaa, että se on hyvässä hoidossa. Meille on tärkeää tarjota teille korkealaatuista palvelua aina. Meillä on nimetty isännöitsijä, joka on alaan koulutettu ja pystyy vastaamaan tarpeisiinne. Huolehdimme kiinteistönne arvon säilyttämisestä ennakoivalla ja vastuullisella kiinteistönpidolla. Noudatamme hyvää isännöintitapaa, isännöinnin eettisiä ohjeita sekä kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Yhdessä varmistamme, että taloyhtiönne hallinnointi on tehokasta ja positiivisesti vaikuttaa kiinteistön arvoon.

Ammattitaitomme ja vastuullinen toiminta

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja vastuullisesta toiminnastamme. Meidän tavoitteenamme on aina löytää taloyhtiöllenne kustannustehokkain ratkaisu, pitää talous kurissa ja kiinteistönne kunnossa. Ymmärrämme, että taloyhtiönne toiminta vaikuttaa suuresti kiinteistön arvoon ja siksi käytämme asiantuntemustamme varmistaaksemme, että päätökset tehdään parhaassa mahdollisessa tiedossa ja taloyhtiönne tarpeet huomioiden.

Panostamme aktiivisesti ennakoivaan kiinteistönpitoon sekä taloudellisesti että teknisesti. Tavoitteenamme on säilyttää kiinteistönne arvo ja varmistaa sen pitkäikäisyys. Olemme sitoutuneita noudattamaan hyvää isännöintitapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita. Haluamme tarjota avointa ja vastuullista toimintaa, jossa asiakkaamme voivat luottaa meihin. Isännöitsijätoimistomme on perheyritys, jossa jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme vaalia ja ylläpitää teidän tärkeitä arvojanne turvallisuuden tunnetta ja hyvää kiinteistönhallintoa kohtaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit