Kirjaudu sisään

Asiantunteva isännöinti takaa turvallisen arjen

LIV Isännöinnin tavoitteena on tarjota taloyhtiöille turvallisuuden tunnetta ja hyvin hoidettuja kiinteistöjä. Ymmärrämme, että koti on paikka, jossa haluatte rauhoittua, ja se on usein myös suurin investointinne. Juuri siksi olemme erikoistuneet tarjoamaan asiantuntevaa isännöintipalvelua, jotta voitte keskittyä nauttimaan kiinteistöjenne hyvästä hoidosta ilman huolen häivää.

Luotettavuus ja ammattitaito ovat meille ensisijaisen tärkeitä arvoja. Koulutetut isännöitsijämme varmistavat, että taloyhtiöllänne on aina nimetty vastuuhenkilö, joka vastaa yhteydenottoihin vuorokauden sisällä. Sitoudumme noudattamaan hyvää isännöintitapaa, eettisiä ohjeita sekä voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Tällä varmistamme sekä taloyhtiönne asukkaiden että kiinteistön arvon säilymisen pitkällä aikavälillä.

Kustannustehokkuus taloyhtiön eduksi

Vaikka turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ymmärrämme myös taloudellisten ratkaisujen merkityksen taloyhtiölle. Siksi pyrimme löytämään aina kustannustehokkaimman ratkaisun kiinteistön kunnossapitoon ja huoltoon. Ennakoiva kiinteistönpito on yksi vahvuuksistamme, ja huolehdimme sekä taloudellisesta että teknillisestä kiinteistön ylläpidosta.

Toimintamme on avointa ja vastuullista, ja haluamme tarjota täyden läpinäkyvyyden asiakkaillemme. Varmistamme, että taloyhtiöllänne on aina kattava ja ajantasainen taloussuunnitelma, joka ottaa huomioon kiinteistön kunnostustarpeet ja mahdolliset tulevat investoinnit. Näin voitte suunnitella taloutenne pitkäjänteisesti ja varmistaa kiinteistönne arvon säilymisen vuosien varrella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit